Bereikbaarheid

In het prachtig authentieke pand aan de Keizersgracht, boven bloemist Oktober in Huis bevindt zich space4. Midden in de stad en zowel met de auto als met het OV goed te bereiken. Tevens ligt de Kleine Berg en de Markt om de hoek, dus een lekkere wandeling is ook zo gemaakt!

Hoe kom ik bij space4?

Vanaf het station wandel je in 9 minuten naar space4. Bushaltes Keizersgracht en Vrijstraat zijn voor de deur.

Mocht je met de auto komen, houd dan rekening met betaald parkeren in het centrum. Er is voldoende parkeergelegenheid op parkeerplaats Keizersgracht naast space4, maar ook tegenover space4 in Parking Hooghuis kun je parkeren. 

Ook Q-park de Admirant en Parking de Witte Dame en Mathildelaan liggen op loopafstand. Het tarief voor deze parkeergarages ligt wel wat hoger. Een goedkopere optie is parkeren in de parkeergarage van het TD gebouw aan het Frederik van Eedenplein 1. Hier geldt een maximaal dagtarief van 6 euro en ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van space4.

space4

Vergaderlocatie

vergaderen Eindhoven

FAQ over onze vergaderlocatie in Eindhoven

Wat maakt space4 anders dan andere vergaderlocaties?

Bij space4 is het eigenlijk de bedoeling dat je niet het gevoel hebt dat je op een vergaderlocatie bent. We willen graag een "thuisgevoel" en een ongedwongen en relaxte sfeer neerzetten, omdat dat vaak juist een positief effect heeft op creativiteit, inspiratie en productiviteit. Er wordt gezorgd dat er genoeg koffie, thee, water, fris en fruit is, waar je gewoon gebruik van mag maken. Ook zal er altijd iets lekkers voor bij de koffie klaar staan.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Alle prijzen zijn inclusief het gebruik van de verschillende faciliteiten in de ruimtes. Verder zijn alle prijzen inclusief het gebruik van ons luxe koffiezetapparaat, verse thee, zoals gember of muntthee, en is de koelkast gevuld met fris en water. Dit staat allemaal tot jullie beschikking en hier wordt geen extra prijs voor berekend. Ontbijt of lunch is niet inbegrepen, maar zijn wel los bij te boeken.

Is space4 te bereiken met het OV?

Ja heel goed zelfs! Bushalte Vrijstraat en Keizersgracht stoppen bijna voor de deur en vanaf het station loop je in 5-10 minuten naar space4.

Is er parkeergelegenheid in de buurt?

Ja er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Let wel op dat dit betaald parkeren betreft. Klik hier voor meer informatie over de verschillende parkeergelegenheden.

Is space4 toegankelijk voor minder validen?

Helaas bevinden de ruimtes van space4 zich op de eerste en tweede verdieping en is er geen lift aanwezig. 

Kan er rekening gehouden worden met mijn allergie of intolerantie bij het ontbijt en/of de lunch?

Natuurlijk doen we dat. Geef het bij de reservering alvast door en anders kan het ook nog via e-mail doorgegeven worden tot 24 uur voor de boeking.

Is het mogelijk om bij een meerdaagse boeking elke dag een andere lunch te krijgen?

Zeker. Bij het maken van de meerdaagse boeking met lunch zullen we hierover even contact opnemen.

Vragen of een keer komen kijken? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons op

space4 Eindhoven

Keizersgracht 4A

5611 GD Eindhoven

+31 6 10 81 30 60

info@space4.nl

KVK: 87938480

© 2022 - 2024 space4 | Created by Jeske Visser

copyright