Corona-proof vergaderen

 

In verband met het coronavirus hebben we enkele aanpassingen moeten doen om te zorgen dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden en aan de RIVM-richtlijnen mbt hygiëne voldaan kan worden. Hierdoor is de capaciteit per ruimte helaas wat lager dan jullie gewend zijn.

 

Bij binnenkomst, in de keukens, toiletten en in alle ruimtes staat desinfectiemiddel voor de handen en papieren tissues. Verder zijn er (waar mogelijk en nodig) looproutes aangebracht om zo veel mogelijk afstand te kunnen bewaren. Aan de tafels in de vergaderruimtes zijn beperkte zitplekken. Op de tafels is gemarkeerd waar de stoelen moeten staan om 1,5 meter afstand te bewaren tot elkaar. Ook zullen er kuchschermen beschikbaar zijn wanneer gewenst. De host zal geregeld klinken en andere veelgebruikte voorwerpen desinfecteren. Verder zullen de maatregelen en regels ook binnen space4 gecommuniceerd worden.

 

Hieronder zullen de overige maatregelen genoemd worden. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via info@space4.nl.

Keukens en lunch

Het is toegestaan om maar met 1 persoon tegelijk in de keuken te zijn. Dit is onhandig, maar het is niet anders. Spreek bijvoorbeeld af dat er om de beurt voor elkaar koffie gehaald wordt. De keukens zijn voorzien van wegwerp PE-handschoenen en ook desinfectie voor bijvoorbeeld het koffiezetapparaat. Voor de thee zijn tangetjes beschikbaar. 

De lunch zal nog steeds in buffetvorm opgediend worden. De host gebruikt hiervoor handschoenen en draagt eventueel een mondkapje (niet verplicht). Houdt bij het pakken van de lunch rekening met elkaar en ga om de beurt. Ook hier dien je eerst je handen te desinfecteren en zijn er handschoenen aanwezig. Ook dienen er tangen gebruikt te worden voor het pakken van broodjes. Het bestek zal per setje ingerold worden, in plaats van zelf gepakt worden uit een grotere bak.

green space

Momenteel zijn we druk aan het werk om aan de tafel van de green space 8 plekken te creëren. Eventueel is er plek voor meer mensen wanneer deze niet perse aan tafel hoeven te zitten. Mocht dit het geval zijn, neem dan even contact op, dan denk ik graag mee.

blue space

De blue space is met de maatregelen geschikt voor 4 tot 5 personen. Omdat de tafel niet breed genoeg is om tegenover elkaar 1,5 meter afstand te houden, zijn er in deze ruimte ook kuchschermen aanwezig.

pink space

De pink space is met de maatregelen geschikt voor 3 personen. Een eventuele vierde persoon is mogelijk, maar hierbij is het wel noodzakelijk om zoveel mogelijk afstand van de tafel te houden. Ook hier kunnen we eventueel kuchschermen op tafel zetten wanneer dit gewenst is.

space4 Eindhoven

Keizersgracht 4a

5611 GD Eindhoven

+31 6 83 57 84 73

 

 

vergaderlocatie | workshopruimte | trainingsruimte | coachruimte | evenementenlocatie | offsites | heisessie | meetingspace | breakout ruimtes | presentaties | vergaderen Eindhoven

 

Volg ons op social media

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.