over ons

Welkom bij Space4! Vergaderen in Eindhoven op een inspirerende en unieke manier. Of je nu een vergadering, workshop, training of evenement plant, onze ruimtes zijn ontworpen om jouw bijeenkomst tot een succes te maken.

Onze geschiedenis

Sinds onze oprichting in maart 2019 hebben we al meer dan 315 vergaderingen gefaciliteerd en 93 bedrijven verwelkomd. Wat begon als een enkel vergaderruimteconcept is uitgegroeid tot een veelzijdige locatie met drie unieke ruimtes: de Green Space, Blue Space en Pink Space. 

Missie en waarden

Onze missie is vanaf dag één onveranderd gebleven: het bieden van een inspirerende en comfortabele omgeving voor zakelijke bijeenkomsten. Bij Space4 geloven we dat de omgeving een cruciale rol speelt in het succes van een bijeenkomst. Onze ruimtes zijn ontworpen met oog voor detail en bieden alles wat je nodig hebt voor een productieve sessie. Van luxe koffie en thee tot volledig uitgeruste faciliteiten, wij zorgen ervoor dat het jou en je team aan niets ontbreekt.

Onze vergaderruimtes

Green Space: Ons paradepaardje met een huiselijke sfeer. Met een eigen keukentje, grote vergadertafel en zithoek voelt deze ruimte echt als thuiskomen. Ideaal voor grotere groepen tot 16 personen.

Blue Space: Geen Blue Monday meer bij Space4! In onze Blue Space voel je je bijna van adel dankzij de koningsblauwe muren en prachtige gouden stoelen. Een heerlijke ruimte, geschikt voor 10-12 personen.

Pink Space: Mooi roze is niet lelijk! Al het licht in de Pink Space maakt het echt een heerlijk frisse en inspirerende ruimte voor vergaderingen en workshops. Perfect voor kleinere groepen van 2-7 personen.

"Super leuk. Goede vibe en fijne ambiance. Makkelijk bereikbaar."

– NXP

"Het was GEWELDIG!!! Ikzelf was al erg onder de indruk van jouw mooie locatie zo midden in het centrum en het totale plaatje klopte en dit werd door het team dat ik bij jou had ‘ondergebracht’ ook zo ervaren. Alle lof en alles tot in de puntjes geregeld. Blij dat ik dit pareltje heb ontdekt ."

– freo

"Heerlijke plek. Echt een huiskamer gevoel waardoor de sfeer in de groep meteen relaxed was."

– Clerkx Training & Coaching

"Leuke, toegankelijke en ruime vergaderruimte. De lekkere lunch maakte de middag compleet."

– MARS Nederland

"Wij hebben een hele fijne sessie gehad in ‘de woonkamer’. De ruimte is van alle gemakken voorzien. Een mooie tafel om een vergadering aan te hebben, maar ook banken, fauteuils en een zitje in de vensterbank om in een meer relaxtere setting te zitten. De koelkast was gevuld, er was lekkere verse thee, goede koffie én op elke hoek van de kamer was wel iets te snoepen of fruit te vinden. Fijn dat dat allemaal inclusief is en je dus niet achteraf nog een hoge rekening gepresenteerd krijgt. Mijn complimenten over de waanzinnige ruimtes die je hebt weten te creëren. Je kunt echt zien dat de ruimtes met veel liefde en aandacht zijn aangekleed, en dat heeft ook invloed op de sessies die mensen in de ruimtes gaat hebben."

– Valtech

"Wat een fantastische ruimtes bij Space4 én wat een fantastisch leuk mens is de eigenaresse. Eigenlijk wil ik anderen helemaal niet vertellen over Space4, want wat als het zo storm loopt dat ik niet meer kan boeken! Haha! Zo'n grote fan ben ik van deze ruimtes. Ze zijn super compleet, mega netjes verzorgd, van alle gemakken voorzien en ook nog eens heel erg mooi. Vegan snacks en havermelk in de koffie was geen probleem. Ik kom hier nog heel vaak terug!"

FAQ over onze vergaderlocatie in Eindhoven

Wat maakt space4 anders dan andere vergaderlocaties?

Bij space4 is het eigenlijk de bedoeling dat je niet het gevoel hebt dat je op een vergaderlocatie bent. We willen graag een "thuisgevoel" en een ongedwongen en relaxte sfeer neerzetten, omdat dat vaak juist een positief effect heeft op creativiteit, inspiratie en productiviteit. Er wordt gezorgd dat er genoeg koffie, thee, water, fris en fruit is, waar je gewoon gebruik van mag maken. Ook zal er altijd iets lekkers voor bij de koffie klaar staan.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

Alle prijzen zijn inclusief het gebruik van de verschillende faciliteiten in de ruimtes. Verder zijn alle prijzen inclusief het gebruik van ons luxe koffiezetapparaat, verse thee, zoals gember of muntthee, en is de koelkast gevuld met fris en water. Dit staat allemaal tot jullie beschikking en hier wordt geen extra prijs voor berekend. Ontbijt of lunch is niet inbegrepen, maar zijn wel los bij te boeken.

Is space4 te bereiken met het OV?

Ja heel goed zelfs! Bushalte Vrijstraat en Keizersgracht stoppen bijna voor de deur en vanaf het station loop je in 5-10 minuten naar space4.

Is er parkeergelegenheid in de buurt?

Ja er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Let wel op dat dit betaald parkeren betreft. Klik hier voor meer informatie over de verschillende parkeergelegenheden.

Is space4 toegankelijk voor minder validen?

Helaas bevinden de ruimtes van space4 zich op de eerste en tweede verdieping en is er geen lift aanwezig. 

Kan er rekening gehouden worden met mijn allergie of intolerantie bij het ontbijt en/of de lunch?

Natuurlijk doen we dat. Geef het bij de reservering alvast door en anders kan het ook nog via e-mail doorgegeven worden tot 24 uur voor de boeking.

Is het mogelijk om bij een meerdaagse boeking elke dag een andere lunch te krijgen?

Zeker. Bij het maken van de meerdaagse boeking met lunch zullen we hierover even contact opnemen.

© 2022 - 2024 space4 | Created by Jeske Visser

copyright