Corona-proof vergaderen

 

In verband met het coronavirus hebben we enkele aanpassingen moeten doen om te zorgen dat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden en aan de RIVM-richtlijnen mbt hygiëne voldaan kan worden. Hierdoor is de capaciteit per ruimte helaas wat lager dan u gewend bent.

 

Bij binnenkomst, in de keukens, toiletten en in alle ruimtes staat desinfectiemiddel voor de handen en papieren tissues. Verder zijn er (waar mogelijk en nodig) looproutes aangebracht om zo veel mogelijk afstand te kunnen bewaren. Aan de tafels in de vergaderruimtes zijn beperkte zitplekken. Op de tafels is gemarkeerd waar de stoelen moeten staan om 1,5 meter afstand te bewaren tot elkaar. Ook zullen er kuchschermen beschikbaar zijn wanneer gewenst. De host zal geregeld klinken en andere veelgebruikte voorwerpen desinfecteren. Verder zullen de maatregelen en regels ook binnen space4 gecommuniceerd worden.


Ruimtes en tarieven

Onze prijzen zijn all-in prijzen. De prijzen zijn inclusief gebruik van luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks. Ook staat er altijd wat lekkers klaar bij binnenkomst.

 

In elke ruimte is er standaard minstens 1 tv-scherm, een whiteboard en flip-over met post-its aanwezig, welke te gebruiken zijn zonder meerprijs.

 

Hieronder vind je de drie ruimtes die we op dit moment verhuren bij space4. Deze zijn allemaal los te boeken, maar het is ook mogelijk om de volledige twee verdiepingen te boeken zodat je de verschillende ruimtes voor breakouts kunt gebruiken. Zie hieronder voor meer informatie. De ruimtes zijn per dagdeel te boeken.

green space

Ivm het coronavirus is er in deze ruimte momenteel plek voor 8 personen aan tafel. Is het echter niet noodzakelijk om allemaal aan tafel te zitten, dan is het ook mogelijk om met 10 personen of 12 personen de ruimte te gebruiken.


Perfect voor 12-16 personen. Geschikt voor maximaal 18-20 personen.

Opstelling in overleg.

Ruimte van 62m2 inclusief zitkamer.

 

Gehele dag voor 645 EUR excl. btw all-in.

blue space

Ivm het coronavirus is er in deze ruimte momenteel plek voor 5 personen aan tafel. 


Perfect voor 8-10 personen. Geschikt voor maximaal 10-12 personen.

Lange rechthoekige tafel.

Ruimte van 22 m2.

 

Gehele dag voor 365 EUR excl. btw all-in.

pink space

Ivm het coronavirus is er in deze ruimte momenteel plek voor 3 personen aan tafel.  Wanneer er niet direct aan tafel gezeten wordt, is het ook mogelijk om deze ruimte met 4 personen te gebruiken.


Perfect voor 2-6 personen.

Geschikt voor maximaal 7 personen.

Gezellige ronde tafel.

Ruimte van 18 m2.

 

Gehele dag voor 315 EUR excl. btw all-in.


all the space

Natuurlijk is het mogelijk om meerdere of alle ruimtes tegelijk te boeken zodat er gebruikt gemaakt kan worden van verschillende breakout-ruimtes. Dit kan voor groepen tot ongeveer 40 personen. Mochten jullie met meer zijn of andere wensen hebben, neem dan vooral contact op, dan kijken we wat er mogelijk is!

 

Geschikt voor ongeveer 40 personen.

Opstellingen in overleg.

In totaal ruim 110 m2 aan vergaderruimte voor jullie alleen.

 


Download
Prijslijst 2020
Prijslijst space4 2020.pdf
Adobe Acrobat document 324.2 KB

space4 Eindhoven

Keizersgracht 4a

5611 GD Eindhoven

+31 6 83 57 84 73

 

 

vergaderlocatie | workshopruimte | trainingsruimte | coachruimte | evenementenlocatie | offsites | heisessie | meetingspace | breakout ruimtes | presentaties | vergaderen Eindhoven

 

Volg ons op social media

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.