shop space4

Wij zijn super trots op de inrichting en uitstraling van space4. En dit is niet voor niets, we hebben namelijk producten staan van hele leuke merken en bedrijven! Hieronder vind je de bedrijven waarmee wij bij space4 hebben samengewerkt. Mocht je iets hebben gezien en je kunt niet vinden waar dit van is, dan kun je ons altijd mailen!

 

Ook geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact met ons op via de mail.

Table du Sud

De boomstamtafel uit de blue space komt van Table Du Sud, dat opgericht is door de twee broers Evert en Teun Antonissen. Alle meubels worden geproduceerd in hun eigen fabriek in Heeze, waar ook een prachtige showroom te vinden is. Ga dus zeker eens kijken!

Jess Design

De prachtige leren stoelen in de green space en het blauwe bankje in de pink space zijn van Jess Design uit Oss. Jess Design maakt prachtige designmeubelen van ontzettend goede kwaliteit. Kijk op de website voor verkooppunten van Jess Design.

Anila Mistry

Anila maakt prachtige tekeningen en laat zich inspireren door het vrouwelijk en mannelijk lichaam. Zo mooi! Je kunt bij space4 twee werken van haar vinden, maar bekijk zeker haar website voor meer moois!


Verhagen Witgoed

Onze gave retro koelkasten komen allebei van Verhagen Witgoed uit Valkenswaard. Zij zijn de specialist op het gebied van de verkoop én reparatie van witgoed. Kijk voor meer informatie op hun website.

Woontrend Hapert

Is jou de vloer bij space4 ook al opgevallen? Dit is een pvc vloer van Woontrend Hapert. Kijk op hun site voor meer informatie!

 

Desenio

Het is je vast opgevallen dat er mega veel posters in de green space hangen, en ook een paar in de blue en pink space. Deze komen, op de tekeningen van Anila Mistry na, allemaal van Desenio. Kijk snel op de website voor hun collectie!


Woood

Veel van de meubels in space4 komt van Woood, zoals de ronde tafel in de pink space of de stellingkasten in de green space en keukens. 

BePureHome

Verliefd geworden op de gele stoeltjes van de blue space? Of de heerlijke fluwelen bank uit de green space? Deze, en meer meubels, komen van BePureHome.

vtwonen

Handig he, die losse tafels in de green space? Deze tafelbladen zijn van vtwonen en kun je combineren met de tafelpoten van jouw keuze!


space4 Eindhoven

Keizersgracht 4a

5611 GD Eindhoven

+31 6 83 57 84 73

 

 

vergaderlocatie | workshopruimte | trainingsruimte | coachruimte | evenementenlocatie | offsites | heisessie | meetingspace | breakout ruimtes | presentaties | vergaderen Eindhoven

 

Volg ons op social media

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.