Vergaderen Heeze

Space4 heeft 3 inspirerende en unieke vergaderruimtes aan vlak in de buurt van Heeze. Deze vergaderlocaties hebben een bijzondere uitstraling en zijn alle 3 geschikt voor het vergaderen in de buurt van Heeze of het organiseren van een workshop of training.

Vergaderruimtes in de buurt van Heeze

green space

Perfect voor 12-16 personen.
Opstelling in overleg.
Ruimte van 62m2 inclusief zitkamer.

Gehele dag voor 765 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

blue space

Perfect voor 8-10 personen.
Lange rechthoekige tafel.
Ruimte van 22m2.

Gehele dag voor 435 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

pink space

pink space

Perfect voor 2-6 personen.
Ronde tafel.
Ruimte van 19m2.

Gehele dag voor 380 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

all-in tarief

Bij Space4 hanteren we een all-in tarief per dagdeel dat je een vergaderruimte reserveert. Hiermee zijn alle faciliteiten inclusief in de prijs, zoals luxe koffie, thee, frisdrank, water en hapjes. Bij aankomst staat er tevens altijd een smakelijk stuk taart voor je klaar. Elke vergaderzaal is standaard uitgerust met minstens één televisiescherm, een whiteboard en een flip-over. Bovendien is er een trolley beschikbaar met stiften, post-its en tape.

Op onze website vind je een overzicht van de verschillende vergaderruimtes die je individueel of gezamenlijk kunt boeken in de omgeving van Heeze. Je kunt elke ruimte afzonderlijk voor een dagdeel reserveren, maar het is ook mogelijk om beide verdiepingen in hun geheel te boeken. Daarnaast is het ook mogelijk om in de avonduren en zelfs in het weekend te reserveren.

Waar kun je onze vergaderruimtes voor gebruiken?

Wij hebben drie unieke en prachtige vergaderlocaties beschikbaar in de omgeving van Heeze. Elke locatie heeft zijn eigen karakteristieke sfeer en is geschikt voor diverse bijeenkomsten, zoals vergaderingen, trainingen en workshops.

Onze vergaderlocaties zijn gelegen in de buurt van Heeze in Eindhoven en zijn geschikt voor individuen en bedrijven die een bijeenkomst willen organiseren of een vergaderruimte in Eindhoven willen huren. Of je nu een zakelijke afspraak hebt, een teamtraining wilt geven of een creatieve workshop wilt organiseren, bij Space4 heb je de perfecte omgeving. De locaties zijn voorzien van diverse faciliteiten zoals wifi, koffie, thee, frisdrank en snacks, en er zijn monitoren, whiteboards, flipovers en post-its aanwezig, zodat je alles bij de hand hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Daarnaast zijn de ruimtes beschikbaar in verschillende maten, zodat zowel kleine vergaderingen als grote workshops mogelijk zijn.

Bij Space4 heb je de flexibele optie om de vergaderlocaties per uur, halve dag of hele dag te huren. Op die manier kun je de locatie aanpassen aan jouw planning en budget. Onze vergaderlocatie in de buurt van Heeze is makkelijk te bereiken voor zowel lokale als internationale gasten. Er zijn uitgebreide faciliteiten beschikbaar, zodat je alles bij de hand hebt voor een succesvolle bijeenkomst, training of workshop.

Waar vind je onze vergaderlocatie?

Onze locatie vind je aan de Keizersgracht 4 in het centrum van Eindhoven, dicht in de buurt van van Heeze. De perfecte locatie voor mensen die graag willen vergaderen in Heeze of in de directe omgeving. 

Vanaf het station Eindhoven wandel je in 9 minuten naar space4. Bushaltes Keizersgracht en Vrijstraat zijn voor de deur. Van Heeze is het ongeveer 20 minuten rijden met de auto. Met het openbaar vervoer ben je ook ongeveer 20 minuten aan het reizen.

Wanneer je met de auto komt, houd dan rekening met betaald parkeren in het centrum van Eindhoven. Er is genoeg parkeergelegenheid op parkeerplaats Keizersgracht naast Space4, maar ook in Parking Hooghuis kun je de auto parkeren.

vergaderen Eindhoven

Vragen of een keer komen kijken? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons op

space4 Eindhoven

Keizersgracht 4A

5611 GD Eindhoven

+31 6 10 81 30 60

info@space4.nl

KVK: 87938480

© 2022 - 2024 space4 | Created by Jeske Visser

copyright