Vergaderen Helmond

We bieden 3 bijzondere en mooie vergaderruimtes aan in de omgeving van Helmond. Elke vergaderruimte heeft een unieke uitstraling en zijn alle 3 geschikt om te vergaderen in Helmond of voor het organiseren van een workshop of training.

Vergaderruimte huren nabij Helmond

green space

Perfect voor 12-16 personen.
Opstelling in overleg.
Ruimte van 62m2 inclusief zitkamer.

Gehele dag voor 765 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

blue space

Perfect voor 8-10 personen.
Lange rechthoekige tafel.
Ruimte van 22m2.

Gehele dag voor 435 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

pink space

pink space

Perfect voor 2-6 personen.
Ronde tafel.
Ruimte van 19m2.

Gehele dag voor 380 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

all-in tarief

Bij Space4 betaal je een vast tarief per dagdeel dat je reserveert, inclusief alle voorzieningen zoals koffie, thee, frisdrank, water en snacks. Bij aankomst staat er bovendien altijd een lekker stuk gebak voor je klaar. Elke vergaderruimte is standaard uitgerust met minstens één televisiescherm, een whiteboard en flip-over, en er is ook een trolley met stiften, post-its en tape beschikbaar.

Op onze website vind je een overzicht van de verschillende vergaderruimtes in de omgeving van Helmond die je individueel of samen kunt boeken. Je kunt elke ruimte per dagdeel reserveren of beide verdiepingen in hun geheel boeken. Bovendien kun je ook ’s avonds en in het weekend reserveren.

Waar kun je onze vergaderruimtes voor gebruiken?

We hebben drie unieke en prachtige vergaderruimtes beschikbaar in de buurt van Helmond. Elke ruimte heeft zijn eigen bijzondere sfeer en is geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops.

Onze vergaderruimtes in Eindhoven, dichtbij Helmond, zijn geschikt voor individuen en bedrijven die een vergadering, training of workshop willen organiseren. Of je nu een zakelijke bijeenkomst plant, een teamtraining wilt geven of een creatieve workshop wilt organiseren, Space4 biedt de ideale omgeving. Met faciliteiten zoals wifi, koffie, thee, frisdrank en snacks, en aanwezige monitoren, whiteboards, flipovers en post-its, heb je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Bovendien zijn de kamers in verschillende groottes beschikbaar, ideaal voor zowel kleine vergaderingen als grote workshops.

Bij Space4 heb je de flexibele optie om de vergaderruimtes per uur, halve dag of hele dag te huren. Hierdoor kun je de ruimte aanpassen aan jouw planning en budget. Onze locatie in Eindhoven, dichtbij Helmond, is gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Er zijn uitgebreide faciliteiten aanwezig, zodat je alles bij de hand hebt voor een succesvolle bijeenkomst, training of workshop.

Waar vind je onze vergaderlocatie?

Onze vergaderlocatie vind je aan de Keizersgracht 4A, vlak in de buurt van Helmond. De ideale locatie voor personen die graag willen vergaderen in buurt van Helmond of die graag een ruimte willen huren voor een training of workshop.

Vanaf het station Eindhoven wandel je in 9 minuten naar space4. Bushaltes Keizersgracht en Vrijstraat zijn voor de deur. Vanaf  Helmond is 20 minuten rijden met de auto. Ga je met het openbaar vervoer, dan ben je deur tot deur zo’n 25 minuten onderweg.

Mocht je met de auto komen, houd dan rekening met betaald parkeren in het centrum van Eindhoven. Er is genoeg parkeergelegenheid op parkeerplaats Keizersgracht naast Space4, maar ook in Parking Hooghuis kun je de auto kwijt.

vergaderen Eindhoven

Vragen of een keer komen kijken? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons op

space4 Eindhoven

Keizersgracht 4A

5611 GD Eindhoven

+31 6 10 81 30 60

info@space4.nl

KVK: 87938480

© 2022 - 2024 space4 | Created by Jeske Visser

copyright