Vergaderen Nuenen

We bieden 3 inspirerende en mooie vergaderruimtes aan vlak in de buurt van Nuenen. Deze vergaderruimtes hebben een bijzondere uitstraling en zijn allen geschikt voor het organiseren van een workshop of training of om te vergaderen in Nuenen

Vergaderruimtes in de buurt van Nuenen

green space

Perfect voor 12-16 personen.
Opstelling in overleg.
Ruimte van 62m2 inclusief zitkamer.

Gehele dag voor 765 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

blue space

Perfect voor 8-10 personen.
Lange rechthoekige tafel.
Ruimte van 22m2.

Gehele dag voor 435 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

pink space

pink space

Perfect voor 2-6 personen.
Ronde tafel.
Ruimte van 19m2.

Gehele dag voor 380 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

all-in tarief

Bij Space4 berekenen we een alles-in-één tarief per dagdeel dat je reserveert. Dat betekent dat alle voorzieningen zijn inbegrepen in de prijs, zoals luxe koffie, thee, frisdrank, water en kleine hapjes. Bovendien staat er altijd een heerlijk stuk gebak voor je klaar bij aankomst. Elke vergaderruimte is standaard voorzien van minstens één televisiescherm, een whiteboard en een flip-over. Ook is er een trolley met stiften, post-its en tape beschikbaar.

Op onze website kun je een overzicht vinden van de verschillende vergaderruimtes die je individueel of samen kunt boeken in de omgeving van Nuenen. Je kunt elke ruimte afzonderlijk voor een dagdeel reserveren, maar het is ook mogelijk om beide verdiepingen als geheel te boeken. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om in de avonduren en zelfs in het weekend te reserveren.

Waar kun je onze vergaderruimtes voor gebruiken?

Wij bieden drie unieke en prachtige vergaderlocaties aan in de omgeving van Nuenen. Elke ruimte heeft zijn eigen karakteristieke sfeer en is geschikt voor diverse bijeenkomsten, zoals vergaderingen, trainingen en workshops.

Onze vergaderlocaties bevinden zich in Eindhoven, in de buurt van Nuenen, en zijn geschikt voor zowel individuen als bedrijven die een bijeenkomst willen organiseren. Of je nu een zakelijke afspraak hebt, een teamtraining wil geven of een creatieve workshop wil organiseren, Space4 biedt de perfecte omgeving. Met diverse faciliteiten zoals wifi, koffie, thee, frisdrank en snacks, en aanwezige monitoren, whiteboards, flipovers en post-its, heb je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Bovendien zijn de ruimtes in verschillende maten beschikbaar, zodat zowel kleine vergaderingen als grote workshops kunnen plaatsvinden.

Bij Space4 heb je de flexibele optie om de vergaderlocaties per uur, halve dag of hele dag te huren. Zo kun je de locatie aanpassen aan jouw planning en budget. Onze vergaderruimte in de buurt van Nuenen is eenvoudig bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Er zijn uitgebreide faciliteiten beschikbaar, zodat je alles bij de hand hebt voor een succesvolle bijeenkomst, training of workshop.

Waar vind je onze vergaderlocatie?

Onze locatie vind je aan de Keizersgracht 4 te Eindhoven in de buurt van Nuenen. De perfecte locatie voor mensen die graag willen vergaderen in Nuenen of in de directe omgeving. 

Vanaf het station Eindhoven wandel je in 9 minuten naar space4. Bushaltes Keizersgracht en Vrijstraat zijn voor de deur. Vanuit Nuenen ben je met de auto ongeveer 20 minuten onderweg. Reis je met het openbaar vervoer, dan ben je ongeveer 30 minuten bezig..

Wanneer je met de auto komt, houd dan rekening met betaald parkeren in het centrum van Eindhoven. Er is genoeg parkeergelegenheid op parkeerplaats Keizersgracht naast Space4, maar ook in Parking Hooghuis kun je de auto parkeren.

vergaderen Eindhoven

Vragen of een keer komen kijken? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons op

space4 Eindhoven

Keizersgracht 4A

5611 GD Eindhoven

+31 6 10 81 30 60

info@space4.nl

KVK: 87938480

© 2022 - 2024 space4 | Created by Jeske Visser

copyright