Vegaderruimte Stijp-S

We bieden 3 prachtige en bijzondere vergaderruimtes aan vlak in de buurt van Strijp-S. Elke vergaderruimte heeft een unieke uitstraling en zijn allen geschikt om te vergaderen in Strijp-S of voor het organiseren van een training of workshop.

vegaderruimtes in de buurt van Strijp-S

green space

Perfect voor 12-16 personen. Opstelling in overleg. Ruimte van 62m2 inclusief zitkamer. Gehele dag voor 765 EUR excl BTW. Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

blue space

Perfect voor 8-10 personen. Lange rechthoekige tafel. Ruimte van 22m2. Gehele dag voor 435 EUR excl BTW. Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.
pink space

pink space

Perfect voor 2-6 personen. Ronde tafel. Ruimte van 19m2. Gehele dag voor 380 EUR excl BTW. Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

all-in tarief

Bij ons betaal je een all-in tarief voor elk dagdeel dat je boekt. Dat betekent dat bij elke ruimte alle faciliteiten al inbegrepen zijn, zoals luxe koffie, thee, frisdrankwater en kleine snacks. Daarnaast staat er bij binnenkomst altijd een lekker gebakje klaar. In elke ruimte is er standaard minstens 1 tv-scherm, een whiteboard en flip-over aanwezig en daarbovenop is er ook nog een trolley met stiften, post-its en tape.

Op onze vergaderruimtes overzicht vind je verschillende vergaderruimtes die je los of samen kunt huren in de buurt van Strijp-S. Elke ruimte is op zichzelf staand te boeken voor een dagdeel, maar je kunt ook de volledige twee verdiepingen boeken. Daarnaast is het ook mogelijk om in de avonduren en zelfs in het weekend te reserveren.

Waar kun je onze vergaderruimtes voor gebruiken?

Deze vergaderruimtes in de buurt van Strijp-S zijn geschikt voor individuen en bedrijven die vergaderingen, trainingen of workshops willen houden. Of je nu een zakelijke bijeenkomst plant, een teamtraining wilt geven of een creatieve workshop wilt organiseren, de ruimtes van Space4 bieden de ideale omgeving. De faciliteiten zoals wifi, koffie, thee, frisdrank en snacks, samen met de aanwezige monitoren, whiteboards, flipovers en post-its, zorgen ervoor dat je alles hebt wat je nodig hebt om een succesvolle bijeenkomst te organiseren. De verschillende groottes van de kamers garanderen dat er altijd een ruimte is die past bij jouw specifieke behoeften, of je nu een kleine vergadering houdt of op zoek bent naar een grote workshopruimte in Eindhoven.

Bovendien biedt Space4 flexibele opties zoals de mogelijkheid om de vergaderruimtes per uur, halve dag of hele dag te huren. Hierdoor kun je de ruimte aanpassen aan jouw planning en budget. De locatie dichtbij Strijp-S in Eindhoven zorgt ervoor dat het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale als internationale gasten. Daarnaast zijn er uitgebreide faciliteiten aanwezig, zodat je alles bij de hand hebt voor een succesvolle bijeenkomst, training of workshop.

Waar vind je onze vergaderlocatie?

Onze vergaderruimtes in Eindhoven zitten aan de Keizersgracht 4A, vlak in de buurt van Strijp-S. De ideale locatie voor personen die graag willen vergaderen in buurt van Strijp-S of die graag een ruimte willen huren voor een training of workshop in Strijp-S. 

Vanaf het station Eindhoven wandel je in 9 minuten naar space4. Bushaltes Keizersgracht en Vrijstraat zijn voor de deur. Vanaf station Strijp-S is het 10 minuten met de auto of een klein half uurtje lopen naar onze vergaderlocatie.

Mocht je met de auto komen, houd dan rekening met betaald parkeren in het centrum van Eindhoven. Er is voldoende parkeergelegenheid op parkeerplaats Keizersgracht naast space4, maar ook tegenover space4 in Parking Hooghuis kun je parkeren.

vergaderen Eindhoven

Vragen of een keer komen kijken? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons op

space4 Eindhoven

Keizersgracht 4A

5611 GD Eindhoven

+31 6 10 81 30 60

info@space4.nl

KVK: 87938480

© 2022 - 2024 space4 | Created by Jeske Visser

copyright