Vergaderen Valkenswaard

We bieden 3 unieke en speciale vergaderruimtes aan vlak in de buurt van Valkenswaard. Elke vergaderruimte heeft een inspirerende uitstraling en zijn alle 3 geschikt om te vergaderen in Valkenswaard of voor het organiseren van een workshop of training.

Vergaderruimtes nabij Valkenswaard

green space

Perfect voor 12-16 personen.
Opstelling in overleg.
Ruimte van 62m2 inclusief zitkamer.

Gehele dag voor 765 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

blue space

Perfect voor 8-10 personen.
Lange rechthoekige tafel.
Ruimte van 22m2.

Gehele dag voor 435 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

pink space

pink space

Perfect voor 2-6 personen.
Ronde tafel.
Ruimte van 19m2.

Gehele dag voor 380 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

all-in tarief

Bij Space4 hanteren wij een all-in tarief per dagdeel dat je reserveert. Dit betekent dat alle voorzieningen bij de prijs zijn inbegrepen, zoals luxe koffie, thee, frisdrank, water en kleine hapjes. Ook staat er bij aankomst altijd een heerlijk stuk gebak voor je klaar. Elke vergaderruimte is standaard uitgerust met minstens één televisiescherm, een whiteboard en flip-over, en bovendien is er ook nog een trolley met stiften, post-its en tape beschikbaar.

Op onze website kun je een overzicht vinden van de verschillende vergaderruimtes die je individueel of samen kunt boeken in de omgeving van Valkenswaard. Je kunt elke ruimte afzonderlijk voor een dagdeel reserveren, maar het is ook mogelijk om beide verdiepingen in hun geheel te boeken. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om in de avonduren en zelfs in het weekend te reserveren.

Waar kun je onze vergaderruimtes voor gebruiken?

Wij hebben drie bijzondere en prachtige vergaderruimtes in de omgeving van Valkenswaard beschikbaar. Elke ruimte heeft een eigen unieke sfeer en is geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops.

Onze vergaderruimtes in omgeving Eindhoven nabij Valkenswaard zijn geschikt voor zowel individuen als bedrijven die een vergadering, training of workshop willen organiseren. Of je nu een zakelijke bijeenkomst plant, een teamtraining wilt geven of een creatieve workshop wilt organiseren, Space4 biedt de ideale omgeving. Met faciliteiten zoals wifi, koffie, thee, frisdrank en snacks, en aanwezige monitoren, whiteboards, flipovers en post-its, heb je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Bovendien zijn de kamers in verschillende groottes beschikbaar, ideaal voor zowel kleine vergaderingen als grote workshops.

Bij Space4 heb je de flexibele optie om de vergaderruimtes per uur, halve dag of hele dag te huren. Hierdoor kun je de ruimte aanpassen aan jouw planning en budget. Onze locatie in Eindhoven, nabij Valkenswaard, is gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Er zijn uitgebreide faciliteiten aanwezig, zodat je alles bij de hand hebt voor een succesvolle bijeenkomst, training of workshop.

Waar vind je onze vergaderlocatie?

Onze locatie vind je aan de Keizersgracht 4A, vergaderruimtes in het centrum van Eindhoven, vlak in de buurt van Valkenswaard. De ideale locatie voor personen die graag willen vergaderen in buurt van Valkenswaard of die graag een ruimte willen huren voor een training of workshop.

Vanaf het station Eindhoven wandel je in 9 minuten naar space4. Bushaltes Keizersgracht en Vrijstraat zijn voor de deur. Vanaf het centrum van Valkenswaard is het met de auto ongeveer 20 minuten rijden en ben je met openbaar vervoer zo’n 30 minuten onderweg.

Mocht je met de auto komen, houd dan rekening met betaald parkeren in het centrum van Eindhoven. Er is genoeg parkeergelegenheid op parkeerplaats Keizersgracht naast Space4, maar ook in Parking Hooghuis kun je de auto kwijt.

vergaderen Eindhoven

Vragen of een keer komen kijken? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons op

space4 Eindhoven

Keizersgracht 4A

5611 GD Eindhoven

+31 6 10 81 30 60

info@space4.nl

KVK: 87938480

© 2022 - 2024 space4 | Created by Jeske Visser

copyright