Vergaderen in Weert

We bieden 3 unieke en bijzondere vergaderruimtes aan vlak in de buurt van Weert. Elke vergaderruimte heeft een inspirerende uitstraling en zijn alle 3 geschikt om te vergaderen in Weert of voor het organiseren van een workshop of training.

Vergaderen in de buurt van Weert

green space

Perfect voor 12-16 personen.
Opstelling in overleg.
Ruimte van 62m2 inclusief zitkamer.

Gehele dag voor 765 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

blue space

Perfect voor 8-10 personen.
Lange rechthoekige tafel.
Ruimte van 22m2.

Gehele dag voor 435 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

pink space

pink space

Perfect voor 2-6 personen.
Ronde tafel.
Ruimte van 19m2.

Gehele dag voor 380 EUR excl BTW.

Deze prijs is incl luxe koffie, verse thee, fris, water, fruit en kleine snacks.

all-in tarief

Bij ons betaal je een all-in tarief voor elk dagdeel dat je boekt. Dat betekent dat alle faciliteiten al inbegrepen zijn, zoals luxe koffie, thee, frisdrank, water en kleine snacks. Bovendien staat er bij binnenkomst altijd een heerlijk gebakje voor je klaar. In elke ruimte vind je standaard minstens 1 tv-scherm, een whiteboard en flip-over, en daarbovenop is er ook nog een trolley met stiften, post-its en tape.

Op onze website vind je een overzicht van de verschillende vergaderruimtes die je los of samen kunt huren in de buurt van Weert. Elke ruimte kan afzonderlijk geboekt worden voor een dagdeel, maar je kunt ook beide verdiepingen volledig boeken. Daarnaast is het ook mogelijk om in de avonduren en zelfs in het weekend te reserveren.

Waar kun je onze vergaderruimtes voor gebruiken?

Wij bieden drie unieke en prachtige vergaderruimtes aan in de nabijheid van Weert. Elke vergaderruimte heeft een eigen sfeer en is geschikt voor vergaderingen in Weert, maar ook voor het organiseren van trainingen of workshops.

Deze vergaderruimtes nabij Weert zijn geschikt voor zowel individuen als bedrijven die vergaderingen, trainingen of workshops willen houden. Of je nu een zakelijke bijeenkomst plant, een teamtraining wilt geven of een creatieve workshop wilt organiseren, Space4 biedt de ideale omgeving. Met faciliteiten als wifi, koffie, thee, frisdrank en snacks, samen met aanwezige monitoren, whiteboards, flipovers en post-its, heb je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Bovendien zijn de verschillende groottes van de kamers ideaal voor een kleine vergaderruimte in Weert of grote workshops.

Space4 biedt flexibele opties, zoals de mogelijkheid om de vergaderruimtes per uur, halve dag of hele dag te huren. Hierdoor kun je de ruimte aanpassen aan jouw planning en budget. Door de vergaderlocatie in Eindhoven nabij Weert is Space4 gemakkelijk bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Er zijn uitgebreide faciliteiten aanwezig, zodat je alles bij de hand hebt voor een succesvolle bijeenkomst, training of workshop.

Waar vind je onze vergaderlocatie?

Onze vergaderruimte Eindhoven vind je aan de Keizersgracht 4A, vlak in de buurt van Weert. De ideale locatie voor personen die graag willen vergaderen in buurt van Weert of die graag een ruimte willen huren voor een training of workshop.

Vanaf het station Eindhoven wandel je in 9 minuten naar space4. Bushaltes Keizersgracht en Vrijstraat zijn voor de deur. Vanaf het centrum van Weert is het ongeveer 30 minuten met de auto of 40 minuten met het openbaar vervoer naar onze vergaderlocatie.

Mocht je met de auto komen, houd dan rekening met betaald parkeren in het centrum van Eindhoven. Er is voldoende parkeergelegenheid op parkeerplaats Keizersgracht naast space4, maar ook tegenover space4 in Parking Hooghuis kun je parkeren.

vergaderen Eindhoven

Vragen of een keer komen kijken? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons op

space4 Eindhoven

Keizersgracht 4A

5611 GD Eindhoven

+31 6 10 81 30 60

info@space4.nl

KVK: 87938480

© 2022 - 2023 space4 | Created by Jeske Visser

copyright